03 desember 2008

Luke

Mintkaffelade
Ingredienser:
1 ½ dl sjokoladesaus
1 ½ dl espressokaffe
1 ½ dl kokende varm melk 3 stk. after eight ½ dl kremfløte
1 ss hakket kokesjokolade
Fremgangsmåte:Sprut sjokoladesausen langs innsiden på glassene. Bryt opp after eighten og la sjokoladen smelte i den varme melken. Hell i kaffe og melk i glassene. Topp med vispet kremfløte og dryss over strø.
Jeg elsker mintsjokolade og har veldig lyst å prøve denne, men tåler dårlig melk så jeg er litt usikker...

1 kommentar:

nabbmo sa...

Å! Denne har jeg hatt lyst til å prøve lenge! Problemet er å huske på det den korte tida en boks med After Eight holder seg i huset vårt...

Hva med havremelk i stedet? Den er jo ganske fyldig i smaken. Ellers er jo soyamelk mye brukt på fancy kaffebarer også! Kan jo ha i litt Erlet også for å få den litt tykkere...