21 oktober 2013

Heksefingre/ Witch fingers


 
In English at the bottom of the page
 
Her er en ny oppskrift på Heksefingre. Den forrige oppskriften ble litt for flytende så denne er bedre.
 

Hekse Finger Kjeks
 
1 kopp romtemperert smør        
1 kopp melis        
1egg piskes lett     
1 teskje mandel ekstrakt
1 teskje vanilje ekstrakt (ikke vanilje essens, det er noe annet)     
3 kopper mel (ta gjerne litt mer)       
 1 barneskje bakepulver       
En klype salt    
1 kopp hele skåldede mandler


Neders
Fremgangsmåte:

1. Ha smør og melis en bolle og pisk til det er mykt. Pisk i egg, mandel ekstrakt og vanilje ekstrakt. 2. Sikt bakepulver, mel og salt og bland det inn lit tog litt til alt er blandet i. Dekk til og la det stå kjølig i 1 time.
3. Forvarm ovnen til 160 grader. Spray ett bakepapir.
4. Form finger av en spiseskje deig ved å rulle den med rene fingre.La resten av deigen ligge i kjøleskapet imens. Bruk en kniv for å lage linjer på knokene. Press en mandel på tuppen for å lage negl.
5. Legg kjeksene på det forberedte bakepapiret og stek i 20 - 25 minutter. Avkjøl i 5 minutter legg så kjeksene på rist for å avkjøles helt. Ha på rød pyntegele for at det skal se ut som heksefingrene er blodige. Arranger ett skummelt brett, og legg på fingrene.
 
Witch Fingers

Ingredients

  • 1 cup salted butter, softened
  • 1 cup powdered sugar
  • 1 large egg
  • 1 tsp almond extract
  • 1 tsp vanilla extract
  • 2 ⅔ cups all-purpose flour
  • 1 tsp salt
  • ¾ cup whole blanched almonds
 

Directions

  1. In a large bowl, beat together the butter, sugar, egg, almond and vanilla extracts.
  2. Whisk together the flour and salt in a medium bowl. Add to the wet mixture and beat just until moistened. Cover and refrigerate for 60 minutes.
  3. Preheat oven to 325°F/160°C. Line 2 baking sheets with parchment paper or silpat mats (or lightly grease them.)
  4. Working with one quarter of the dough at a time and keeping the remainder refrigerated, roll a heaping teaspoonful of dough into a finger shape for each cookie. Press an almond firmly into 1 end for the nail.
  5. Place on the prepared baking sheets and bake for 20 to 25 minutes. Let cool for 5 minutes. Decorate With red decorator gel to create a gross witch finger With blood.
 

Ingen kommentarer: