tag:blogger.com,1999:blog-9167220875718933672.post6729370657092910687..comments2023-03-21T10:47:03.413+01:00Comments on 63 grader nord: Rekesalat med egg63 grader nordhttp://www.blogger.com/profile/13486143726843489776noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-9167220875718933672.post-11995410740853909262012-03-03T20:47:02.819+01:002012-03-03T20:47:02.819+01:00Linjene har slått seg sammen her (og jeg har ikke ...Linjene har slått seg sammen her (og jeg har ikke sett det...ups...). Det står altså 1 barneskje dill. Men jeg tenker det er lurt å smake seg frem. Jeg har ikke brukt fersk dill, jeg har brukt tørket. <br /><br />Veldig godt :0)63 grader nordhttps://www.blogger.com/profile/13486143726843489776noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9167220875718933672.post-66768688767260675682012-03-02T23:39:29.599+01:002012-03-02T23:39:29.599+01:00Hørtes godt ut!
Hvor mange barneskjeer dill skal d...Hørtes godt ut!<br />Hvor mange barneskjeer dill skal det være i? Det står ikke, og jeg fikk lyst å lage! ;-)hegehttps://www.blogger.com/profile/03711029281426606930noreply@blogger.com