05 mars 2007

Rikt dyreliv på Heimdal! Fredag morgen ruslet tre rådyr rundt husene. Disse to søte sto i hagen til nabon å spiste av fugleneket. Lørdag kveld sprang en rev opp og ned i gata her. Utrolig arti!

Det har vært noen fine dager. Maja og Jesper har vært hjemme fra SFO og barnehage noen dager. Vi besøkte Laila og Svein Erik på torsdag. Maja bytta servietter med Laila og Jesper bytta med Svein Erik! Så no er det mange fine servietter i omløp. Fredag var Barna hos mormor. Lørdag var det ryddedag og vi fikk besøk av morfar som hadde med seg kake. Søndag var det ski og akedag i supert vintervær - vi var oppe ved skileiken i marka ved Heimdal skistadion. Vi møtte ivar, Randi og Alexander. Vi laga bål og stekte pølser og kanelboller. Hjemme ble det skikkelig søndagsmiddag med Jegergryte og tilbehør, rødvinen ( La Geria) vi kjøpte på Lanzarote i 2005 ble åpna (den var GOD!). Mormor spiste middag med oss og hun hadde også med kake!

Fredag kveld var det teater på damene igjen. Meg, mamma, Heidi og Unni var å så "Nu går det over egg og stokk" på teaterkafeen. Jeg synes det var bra. Etterpå ble det kjeks med diverse og vin hjemme hos mamma.

Begivenhetsrik helg!

Ingen kommentarer: