13 desember 2009

Luke 12I dag kommer et lite tips for deg som ikke rekker eller orker bake alt helt selv, dessuten passer det ypperlig å gjøre sammen barna - gøy er det. Og en ting til - om du har kransekakemasse liggende ( de er holdbare i nesten ett år) så tar det veldig liten tid å gjøre dette- så om du får besøk på kort varsel, kan du alikevell servere "hjemmebakt" helt nytt og ferskt ;0) Gjør så her:
Kjøp kransekakemasse, kjevle det ut og bruk små pepperkake-former og trykk ut. Stek etter anvisning på pakken, men husk du må kanskje tilpasse tiden litt i forhold til kransekakeringer. Og om du vil gjøre litt ekstra ut av det - pynt med smeltet sjokolade og eventuellt kakepynt og melis. Har du derimot liten tid - ta rullen med masse ut av pakken og skjer passelig tykke skiver, legg dem på stekebrett, stek  og ferdig!

Jeg har funnet en masse jeg liker så godt at jeg ikke synes det er verd å lage selv - og en ting til - det går helt fint å fryse dem om du synes det er så gøy at du ender med å lage alt for mange :0)

Ingen kommentarer: