11 januar 2010

Et lite spørsmål til dereI dag er det ikke kaldere enn –20, slik det har vært de siste dagene, det er faktisk nede i –10. Jeg holder meg inne alikevell ( synes det er kaldt). Men barna villa ha kakao ute og det fikk de. Ett spørsmål til dere som har tid til å svare : Hvilken av disse fire koppene ville deres kakao smakt best i?

5 kommentarer:

Joakim sa...

Mamma stemmer for de to øverste!
Hun syns det ville føltes veldig "ekstra" med den øverste, litt luksus, som om man er på fint besøk.
Om den turkise sier hun at gir litt "krype opp i sofaen forann peisen" følelse (ikke det at mamma kan sitte i sofa lenger da...)
men alle var fine da - og jeg ville elsket kremen. puser får ikke spise sjokolade. det er nemmelig giftig for dem! men krem er lovt:)

hjem hos linda sa...

kakao smaker like godt ute som inne så hvilken kopp vi drikker den av det samme!!!
Kakao er nydelig!!!!
Klæm Linda

Mie og mamma sa...

Åhh kakao..Nam nam..Helt klart i den lyseblå greengatekoppen med hvite prikker..Me like..Har 2 røde, 2 grønne og en beige selv:)

Forresten så er den nydelig den første koppen.Vi har også sånne(tror jeg)..men de står nede sammen Mortens cognac samling..eller ikke..hehe..de er nydelig.Er vel arvet av deres Farmor?stemmer det??

Mona sa...

Jepp Mie og mamma, dere har sånne kopper - mulig de er både fra farmor og mormor, men jeg husker veldig godt at vi av og til fikk kakao med krem hos farmor og da fikk vi det i disse koppene. Det var veldig høytidlig, var veldig redd for å ødelegge dem, men det var stor stas og kakaon ble ett hakk bedre av å få ære av å være i så fine kopper. Jeg er litt rar for jeg er i forskjellig "koppe-humør", dvs, jeg kan være i humør til den lyseblå greengatekoppen en dag, origo koppen en annen gang, rød greengate kopp en annen dag ja og sånn går det da, en kopp til finværsdag, en kopp til høsthumør, en gladkopp og en kosekopp. Jeg kan bli i godt humør av en kopp og føle meg ekstra bra om jeg drikker av en annen. Samme gjelder farger, en farge får meg glad, en til å slappe av osv ;0)
Er litt sånn mamman din å ser det ut til Joakim. Og Linda, kakao er godt både inne og ute! Samme gode drikken, med forskjellig opplevelse.

Vibeke / Mammas Hus sa...

Hehehe... De to nederst, de var mest VINTER for meg. ;)

Tusen takk for fin kommentar hos meg - lykke til på give away!


Vibeke :)