26 april 2010

Matpakkepose

IMG_3186 

Da har jeg endelig funnet igjen min lenge savnede "matpakkepose". Ble nesten ferdig med den, og så bare forsvant den. No er den tilbake og helt ferdig!

IMG_3182 IMG_3183 IMG_3184

8 kommentarer:

Ida Susanne sa...

oi..Denne var fantstisk. Har du laget den selv?evt..Hvordan??

Denne ville jeg gjerne hatt maten min i når jeg skal på jobb eller i parken..

Super fin, skjønner godt du ble glad da du fant den igjen:)

Mona sa...

Takk! Så fint at du likte den.
Ja jeg har laget den selv. Skal prøve å få lagt ut mønsteret en dag ( men det tar nok litt tid, for det er lenge siden jeg sydde den). Har en plan om å lage flere og da kan det være mønsteret kommer ut på bloggen. Den er slett ikke vanskelig å lage, og om jeg ikke husker feil tok det ikke så lang tid heller ( om vi ser bort fra at den var "borte vekk" ganske lenge ;0) )

Malina sa...

Så søt den var:)

nkitkat sa...

wow fantastik madpakke, smart!

Vil bare sige at du vandt i min Give Away, vil du være sød at sende mig din adresse :-) nkitkat (at) gmail.com

Mona sa...

Dette må være en lykkedag, har vunnet 2 giveaway! Passet utrolig bra for jeg har fått migrene og må komme meg hurtig i seng no tror jeg (tabletter hjelper ikke helt i dag så jeg er spennt på natten). I tillegg har jeg mistet kabelen til min eksterne hardisk og har vært i flere butikker og de kan ikke skaffe den... Mister i så fall masse dokumenter. Men satser på at det er en lykkedag og da finner jeg sikkert kabelen snart ( om ikke i dag så i morra). Ha en super kveld/natt og takk for all positiv feedback på matpakkeposen! Blir så glad når noen liker det jeg lager :0)

Anonym sa...

Hilde Heimdal sa...
Hei du vant inne hos meg :)!!

26. april 2010 10.51.00 GMT+02.00

Midtbo sa...

Takk for kommentar på bloggen min, og så kjekt å finne din blogg! Supersøt matpakkepose - for en god idè! Har aldri sett sånn før, men likte konseptet :). For å svare på spm på bloggen min: Ja, jeg bruker to nåler til å sy elastisk dobbeltsøm. På den vanlige maskina bruker jeg dobbeltnål - det får man kjøpt på de fleste butikker som selger symaskiner og utstyr. Her er en link til Stoff og stil sine dobbeltnåler: http://www.stoffogstil.no/Katalog/Sytilbehoer.aspx?group_id=123&articleid=15926. Håper du finner ut av det! Veldig gøy å sy i elastiske stoffer - når maskina er i godt humør i alle fall :)

Lena Celine sa...

Gratulerer med gevinsten hos Hilde!!! Så heldig du var!
Klemmer fra Lena