03 september 2010

Savner…

sommeren…

CIMG6566

Høsten er fin på mange måter den, men ingenting slår en solrik dag hvor tekoppen kan nytes ute i fred og ro. Sitte i skyggen eller sola og bare kose seg.

Kan noen gi meg masse gode høst idèer! Og masse gode sider ved høsten, foruten bær, fine farger og telys? Trenger litt HØST PIFF her!

3 kommentarer:

Joakim sa...

høsten er fin til å jakte på blader som faller, gjemme seg bak trær og spise småspurv som enda ikke er reist til syden. det er også en fin tid å krype opp på et varmt fang som er på besøk.

bare hege sa...

Dette blir en perfekt høst! Det kjenner jeg på meg, og har sagt det lenge! Vi får masse sol, og mye bra vær så vi kan fortsette å nyte tekoppene våre utendørs, gå turer eller dra på tur, og ta masse fine høstbilder, og kose oss med telys og peiskos når kvelden kommer!
Eller så kan man jo rydde, organisere og sortere, og fikse opp ting i heimen!
Og være kreativ med sying, hekling og kortlaging, eller endelig få satt alle bildene inn i album!
Og så smått begynne å planlegge julegaver. Det går også an å gjøre utendørs i sola!
Det er masse å gjøre!

Mona sa...

Joakim: Fine høstsysler, gode ideer, men småspurv er ikke noe jeg driver å spiser. Kan jo jakte på blader som faller da. Men så spørs det hvor mange fang jeg kan krype oppi, tror jeg blir litt stor - men du kan jo krype oppi mitt ;0)
Hege: Ser ut til at du kan få rett! De melder knallvær neste uke! Kanskje en fototur til Sverresborg? Rydde ja...Har en garasje full av ting og tang - det MÅ bort før vinern ( vil gjerne parkere bilen der) og må rydde i mitt lille hobbylagerrom - få ting på plass-men dette er litt kjedelig da...ork...phuuu... men kreativ vil jeg gjerne være, men bør jo rydde i sakene mine førs da...eller må jeg det ;0)

TUSEN TAKK FOR FINE FORSLAG - Smiler når jeg leser dem, så det er en fin start på høst-syslerier :0)