11 desember 2010

Luke 11

 

kalenderluge11

I dag kommer et lite tips for deg som ikke rekker eller orker bake alt helt selv, dessuten passer det ypperlig å gjøre sammen barna - gøy er det også. Og en ting til - om du har kransekakemasse liggende (de er holdbare i nesten ett år) så tar det veldig liten tid å gjøre dette- så om du får besøk på kort varsel, kan du alikevell servere "hjemmebakt" helt nytt og ferskt ;0) Gjør så her:

Kjøp kransekakemasse, kjevle det ut og bruk små pepperkake-former (eller former man får med når man kjøper lekeleire til barna) og trykk ut. Stek etter anvisning på pakken, men husk du må kanskje tilpasse tiden litt i forhold til kransekakeringer. Og om du vil gjøre litt ekstra ut av det - pynt med smeltet sjokolade og eventuellt kakepynt og melis. Har du derimot liten tid - ta rullen med masse ut av pakken og skjer passelig tykke skiver, legg dem på stekebrett, stek  og ferdig! 

Jeg har funnet en kransekakemasse jeg liker så godt at jeg ikke synes det er verd å lage selv - og en ting til - det går helt fint å fryse kransekake figurene. Så om du og eller barna har lyst å bake en dag, selv om dere ikke venter besøk eller klarer å spise allt selv, bak ivei! Veldig fine å ha i fryseren, tiner fort og greit og smaker fortsatt like bra!

 

KOS DERE!

Ingen kommentarer: