20 januar 2011

Og plutselig stoppet verden opp et øyeblikk...

*
Her har minstemann foreviget frokosten sin. Han synes han hadde laget så fin frokost at det måtte tas bilde av den (hvor kan han få en sånn ide fra da tro ;0) ). Han har tatt flere bilder han syns fortjener en plass i bloggen og kanskje jeg får overskudd til å lage ett innlegg. Akkurat no har jeg vel nok med å få grep om verden, som plutselig ble snudd på hodet og ristet skikkelig.
*
Tror jeg må ta en pause i bloggingen. Akkurat no føler jeg det er best for meg, så får vi se hvordan jeg føler det etterhvert. Synes jo det er litt trist å ikke blogge også, det er jo blitt noen år. Det gir meg for lite i forhold til hva det "koster" i øyeblikket.
*
Følger fortsatt med på bloggene der ute og føler jeg er med i bloggverden :0) Kankje kommer jeg raskt tilbake, eller tar noen små turer innom får å poste ett innlegg. Så da følger jeg med fra sidelinjen så lenge.

9 kommentarer:

Joakim sa...

skulle ønske jeg kunne riste verden tilbake på plass! men det kan jeg ikke.
gjør det orker, kom tilbake til bloggingen når tiden er moden. frem til da: husk at vi er veldig glad i deg!

Louise sa...

Jeg håber ikke, du kan undvære os alt for længe ;)
Klem Louise

bare hege sa...

Jeg håper og krysser fingrene for dere, og tenker på dere hele tida. Det hjelper vel ikke stort, men husk at jeg alltid er her for dere alle sammen!
Stor god klem til dere!

Mona sa...

Takk for gode ord! Ingen kan gjøre mere enn å bare være der og sende gode tanker, sånn er det bare. Godt er det jo å se at jeg har noen som tenker på meg. Så må man bare finne seg en ny plass i en verden på hodet, enkelt blir det ikke, rettferdig er det ikke, men som alltid - man har ikke annet valg.

Anonym sa...

Tenker på dere. Klem fra Trixie og Trine.

Mie og mamma sa...

Tenker sånn på deg jeg Mona..

JULIE K sa...

Vet ikke hva som skjer rundt deg, men ønsker deg iallefall alt godt. Ta pause fra blogg om du føler for det, men la den ligge, så har du den når du føler for det. Har selv hatt lange pauser innimellom, men har alltid savnet bloggverdenen og godt å komme tilbake når man føler for det igjen : )

Guro sa...

Jeg aner ikke hva som har skjedd, men tenker på deg! Håper du kommer tilbake i bloggverdenen så snart du er klar for det.
Klem!

Gro sa...

Jeg vet heller ikke hva som har skjedd, men ønsker deg alt godt jeg også :)

Som de andre sier kan det være godt med en bloggpause.

Frokosten til sønnen din så jo veldig delikat ut :) Selvfølgelig fortjener et så flott bilde oppmerksomhet i bloggen...hihi ;)