17 februar 2011

Fornuft eller følelser...

*
*
*
*
Lurer litt på om jeg skal ha ny kjøkkenmaskin. Hvem som er finest er det ingen vil om mener jeg. Men hvem er mest fornuftig? Hvem er best? Hvem er mest brukervennlig? Hvilken gir mest for pengene? Om jeg skal ha en ny, hvem skal jeg velge? HVEM KAN SVARE?

9 kommentarer:

Rosa muffins sa...

Hehe, begriper ikke at du TVILER på dette. Kitchen Aid selvølgelig!!!! Du kommer til å angre hver dag hvis du velger den andre. Er kjempefornøyd med min Kitchen Aid:)

Guro sa...

Altså, jeg har ingen kjøkkenmaskin, men har lest endel innlegg om dette på nettet. Nesten alle sier at Kitchen Aid er finest, men at den kommer med lite (nesten ikkeno) tilleggsutstyr, og skal man kjøpe til det er det svindyrt. I tillegg egner den seg ikke for "storbaking" da motorkraften ikke er veldig stor. Men mange har valgt den likevel fordi "den er så fin å se på". Jeg personlig hadde valgt den andre. Den gir nok mest for pengene.

Mona sa...

Er tilbud på Kitchen Aid da, masse tilbehør følger med...
Men synes bollen er for liten. Har en Braun kjøkkenmaskin no, men masse tilbehør - den er 17 år og funker godt enno. Men bollen er litt liten synes jeg.
Grunnen til at jeg vurderer ny er at jeg har runddag og skal ønske meg noe ( som jeg ikke finner på å kjøpe meg selv). Og KA har jeg på ett vis ønsket meg litt da ;0)

Men jeg er fornuftig og da kjøper man jo ikke noe man allerede har noe av, som forsåvidt funker enno. Dessuten må man iallefall kjøpe det som er mest fornuftig....

Men jeg har funnet ut at det sannsynligvis er fornuftig å ønske seg noe nytt ( når det man har er så gammelt at det er STOR sannsynlighet for at det går istykker snart)for det er jo no jeg kan ønske akkurat dette dyre utstyret. ikke om ett år...

Lavendel sa...

Jeg har den store Kenwood - den er ikke så fin som den anden, men den har en større skål og en meget kraftigere motor - så jeg er ikke i tvivl - mange hilsner Lavendel

Vivian sa...

Hei. Så hyggelig at du ville være med på Giveaway hos meg:)

ang. fornuft eller følelser: Jeg har hatt kenwood noen år og vært veldig fornøyd med den - men den har stått i skapet når den ikke har vært i bruk.
I fjor kjøpte jeg med KA, kom over et godt tilbud... :) Den står alltid på kjøkkenbenken og innbyr til baking og diverse :) Den funker hver gang og gir bra resultat. Bollen er litt mindre men det er jo ikke hver dag jeg trenger den store (og gjør jeg det - har jeg jo Kenwood major i skapet)
Skulle jeg bare hatt en - hadde jeg valgt Kitchen Aid:) Jeg elsker den:)

Lykke til med valget:)
Klem Vivian

Hjemme hos meg sa...

Hei!
Kitchen aid er jo bærre lækker da... Og alle jeg veit som har den er superfornøyd- er jo ikke feil at den er flott å se på heller ;)
Gøy du vil være med på give aay hos meg :) Lykke til ;)
Nå skal jeg titte på din ;)

Klem Anette

Villblomsten sa...

Jeg har ønsket meg K A i mange år , og endelig fått det :-)
Den står fremme på kjøkken benken hele tiden :-)
( litt for at den er pen å se på og litt for at den er d..tung å flytte på ) Hihi :-)

Jeg hadde ikke vært i tvil , jeg hadde fulgt " hjerte " og valgt KA .

Men - det skal være sagt - jeg tror ikke at det er den beste , eller mest praktiske - jeg tror der er andre som nok er bedre - men jeg er alikevel ikke i tvil - det ville blitt KA om jeg skulle ha valgt :-)

Lykke til med valget :-)

Barneboden sa...

Hei igjen :-)

Så flott at du ville være med å linke :-)
Takk for det :-)

Jeg ser du og flere andre har linket til bloggen :-)
Jeg hadde egentlig tenkt til Nettbutikken , om du orker å bytte , er det fint - hvis ikke så gjør det ingenting det heller :-)

Takk igjen :-)
Ha en fin dag :-)

Mona sa...

Mange som går for KA ser jeg ;0)

Barneboden: Ja jeg så det jeg å, at jeg linket feil - skal fikses :0)